Patroonvloeren

Patroonvloeren bestaan al honderden jaren, maar hebben de afgelopen jaren weer sterk aan populariteit gewonnen. Er zijn verschillende legpatronen beschikbaar voor vloeren. De meest bekende patronen zijn de visgraatvloeren, de Hongaarse punt en de Versaille panelen. Naast de keuze in het patroon kunt u door de ruime keuze in kleuren en afwerking zelf het specifieke karakter van uw vloer bepalen zodat deze helemaal past bij uw persoonlijke smaak. Chique Wonen Vloeren helpt u graag de juiste keuze te maken in design en duurzaamheid!

TIP: Breng klassieke patroonvloeren samen met modern interieur voor een sfeervolle inrichting!

Chique Wonen helpt u graag met het maken van de voor u mooiste keuze. Bij patroonvloeren speelt specialisme, vakmanschap en ervaring een grote rol. Wij hebben dit in huis, waardoor u kunt vertrouwen dat onze vakmensen van uw wensen gegarandeerd een unieke vloer maken.

 

Chique Wonen Vloeren

__________________________________

Chique Wonen realiseert exceptionele oplossingen voor uw vloeren. Daarbij houden we rekening met de omgeving en gebruiken we louter hoogwaardige producten. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

 

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button