Parket

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zijn wij in staat om uw parket vloeren zo te leggen, te schuren en af te werken exact zoals u dat wilt. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in heel Nederland en leveren perfectie.

Gezien het huidige aantal soorten parket vloeren en de daarbij behorende producten zoals: plinten, onderhoudsolie en lak, was en olie kunnen wij indien gewenst met stalen bij u thuis komen. Eventueel bezoekt een van de medewerkers uw huidige of toekomstige huis of bedrijfspand om relevante zaken te bespreken. Aan het vrijblijvend bezoek aan de ruimte die voorzien moet worden van een houten vloer bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte inclusief een gedegen advies met betrekking tot alles wat bij uw nieuwe vloer komt kijken. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op! Chique Wonen Vloeren is u graag van dienst!

Chique Wonen Vloeren

__________________________________

Chique Wonen realiseert exceptionele oplossingen voor uw vloeren. Daarbij houden we rekening met de omgeving en gebruiken we louter hoogwaardige producten. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

 

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button